لینکدین یک برنامه نویس باید چطور باشد؟

لینکدین یک برنامه نویس باید چطور باشد؟

۰۰/۹/۲۷ شنبه


مشخصات یک لینکدین خوب

اگر در صدد تغییر حرفه خود و  روی آوردن به شغل برنامه نویسی هستید، یا یک برنامه نویس مشتاق هستید که قصد ورود به بازار کار را دارید، برای جلب نظر کارفرمایان به حضور در لینکدین نیاز دارید. بررسی ها نشان می دهند که ۹۴ درصد از استخدام کنندگان از لینکدین برای یافتن افراد جویای کار استفاده می کنند. در واقع، برخی تحقیقات نشان داده است که تا ۹۷ درصد از استخدام کنندگان از LinkedIn استفاده می کنند. با این حال، علیرغم حضور پررنگ استخدام‌کنندگان و مدیران استخدام در لینکدین، تنها ۳۶ درصد از کارجویان در لینکدین فعال هستند. این نابرابری برای شما مزیت بزرگی ایجاد می‌کند. در زیر به ۹ نکته مهم برای لینکدین می پردازیم که به شما کمک می کند از فرصت هایی که در اختیار دارید استفاده کنید:

 

نکته شماره ۱ : پروفایل خود را به طور ۱۰۰ درصد کامل کنید

 با یک پروفایل کامل لینکدین (با امتیاز ۱۰۰ درصد یا تبدیل شدن به یک " all-star") ۴۰ برابر بیشتر احتمال دارد که فرصت هایی را از طریق لینکدین دریافت کنید.

این موضوع به این دلیل است که یک پروفایل کامل، در الگوریتم داخلی لینکدین رتبه بالاتری دارد، به این معنی که احتمال کشف شما بیشتر است. (مثل موتور جستجوی گوگل، لینکدین در هنگام نمایش نتایج جستجو به یک الگوریتم متکی است)

حال مواردی را نام می بریم که پروفایل لینکدین  شما را به یک پروفایل all-star تبدیل می کند:

  • عکس پروفایل
  •  موقعیت مکانی
  • سوابق کاری (پوزیشن فعلی با توضیح مختصر، به علاوه دو پوزیش کاری قبلی)
  • مهارت ها (حداقل سه مورد)
  • تحصیلات

لینکدین، خود با ارائه نکات و توصیه هایی در طول مسیر، دستیابی به یک پروفایل ۱۰۰ درصد تکمیل شده را آسان می کند.

 

نکته شماره ۲: کلمات کلیدی واقعا مهم هستند

 کلمات کلیدی در لینکدین به دلیل الگوریتم جستجوی داخلی که در بالا ذکر شد، اهمیت زیادی دارند.  به این دلیل که مدیران استخدام و استخدام کنندگان برای استعداد یابی از آن استفاده می کنند. برای اطمینان از اینکه الگوریتم افراد مناسب را به سمت شما می‌فرستد، روی چیزهای خاصی که می‌خواهید با آنها کار کنید، مانند زبان‌ها و چارچوب‌های خاص، تأکید کنید. (به عنوان مثال: Python, R, Ruby on Rails, Angular.js, Sass, WordPress,…)

 در عین حال، اطمینان حاصل کنید که مهارت ها و فناوری هایی را که علاقه ای به کار با آنها را ندارید حذف کنید. یا حداقل تاکیدشان را کم کنید. منظور من این است:  فرض کنید قبلاً به عنوان مدیر رسانه های اجتماعی کار می کردید، اما دیگر نمی خواهید شغلی مرتبط با رسانه های اجتماعی داشته باشید. مطمئن شوید که کلمات کلیدی مربوط به رسانه های اجتماعی را در پروفایل خود محدود کنید (در خلاصه، تجربه، مهارت ها و غیره). در نظر بگیرید که همه آنها را با هم حذف کنید. در غیر این صورت، استخدام‌کنندگان ممکن است به‌جای برنامه نویس برای شغل های مرتبط با رسانه های اجتماعی با شما تماس بگیرند.

 

نکته شماره ۳: از بخش " Summary" به نفع خود استفاده کنید

بخش summary تنها فرصت شما برای نوشتن آزادانه در لینکدین است. این فرصتی است که داستان خود را بگویید و آنچه را که به شما انگیزه می دهد، توصیف کنید. اما مراقب باشید که از کلمه "انگیزه" استفاده نکنید. (این کلمه ای بیش از حد تکراری درsummary  در تمام صنایع است!) درعوض، نمونه هایی عینی از انگیزه خود را نشان دهید، به عنوان مثال: "بعد از کشف علاقه‌ام به توسعه وب، دیگر سیر نشدم. وب‌سایت‌هایی برای دوستان و خانواده‌ام ساختم، در یک کسب‌وکار محلی کارآموزی کردم و خودم را به‌عنوان فریلنسر استخدام کردم. من آماده ام که این شور و اشتیاق را در یک شغل تمام وقت به کار برم. "

 علاوه بر این، فن‌آوری‌ها و زبان‌هایی را که می‌خواهید با آن‌ها کار کنید، درsummary  بگنجانید.

در ضمن جملات خود را به صورت اول شخص بنویسید. مثل اینکه دارید با یک نفر صحبت می کنید و کارهایی که انجام می دهید را توضیح می دهید. مهم است که خود واقعیتان باشید. اگرچه استفاده از کلمات کلیدی مهم است، اما زیاده روی نکنید. الگوریتم لینکدین می‌تواند تشخیص دهد که چه زمانی می‌خواهید سیستم را به بازی بگیرید.

  در نهایت، مطمئن شوید که summary  شما بیش از ۴۰ کلمه باشد چرا که در نتایج جستجوی داخلی لینکدین پر بازدید تر خواهد شد.

 

نکته شماره ۴: یک call-to-action ایجاد کنید

 همیشه یک CTA ایجاد کنید. شما باید به طریقی از مردم بخواهید از پروفایل لینکدین شما دیدن کنند. بهترین مکان برای انجام این کار در بخش summary است. در اینجا چند نمونه از CTA وجود دارد که می توانید استفاده کنید:

  • می توانید مستقیماً با من در [email protected] در تماس باشید.
  • برخی از نمونه های طراحی من را در portfolioname.com بررسی کنید.
  • رپزیتوری های Github من را در mygithubprofile.com ببینید.

ایده این است که مدیران استخدامی و استخدام کنندگان را تحت تأثیر قرار دهید. آنها را وادار کنید که بیشتر در مورد شما بدانند، بنابراین آنها برای کسب اطلاعات بیشتر یا حتی دسترسی به آنها کلیک می کنند.

 

نکته شماره ۵: پروژه های خود را پیوست کنید

به عنوان مثال، شما در حال حاضر در شغلی غیر مرتبط با برنامه نویسی کار می کنید، بنابراین بخش "تجربه" پروفایل شما، کارفرمایان را تحت تاثیر قرار نمی دهد. اما شاید دوره هایی را گذرانده اید و یا پروژه های فردی برای خود یا دیگران انجام داده اید. حتما آنها را در بخش پروژه های پروفایل خود اتچ کنید.

نیازی نیست پروژه های نامرتبط خود را حذف کنید، اما می توانید پروفایل خود را به گونه ای تنظیم کنید که توجه را بیشتر به بخش های مرتبط جلب کند.

 

نکته شماره ۶: مهارت های غیرفنی را برجسته کنید

اگر برنامه نویس تازه کاری هستید، ممکن است مهارت‌های فنی شما هنوز تکمیل نشده باشد. اگر اینطور است، مطمئن شوید که هر مهارتی را که ممکن است از موقعیت‌های فعلی و غیر فنی قبلی شما منتقل شود برجسته کنید. به یاد داشته باشید: لازم نیست با کلمات بگویید، باید نشان بدهید. مثال‌هایی بیاورید و شواهدی را ذکر کنید. در زیر پنج مهارت قابل انتقال را ذکر می کنم که در هر نقشی ارزشمند هستند:

  • مهارت‌های ارتباطی، که می‌تواند شامل نوشتن، مذاکره، ارائه و آموزش باشد.
  • توانایی کار تیمی یا همکاری. با ذکر ابزارهای کار گروهی که استفاده کرده‌اید، مثال‌هایی از روش‌هایی که با مشتریان یا تیم‌ها کار کرده‌اید و غیره. نشان دهید که به این اصل تسلط دارید.
  • مهارت های برنامه ریزی و سازماندهی. به این معنی است که شما در فکر، ارتباطات و گردش کار سازماندهی شده اید. این را با نشان دادن فرآیندهایی که توسعه داده اید نشان دهید.
  • توانایی مدیریت چندین مسئولیت به این معنی است که می توانید بدون استرس چند کار را انجام دهید، اولویت های خود را رتبه بندی کنید و منظم بمانید.
  • مهارت های حل مسئله. به این معنی است که می توانید مسائل را به روش های جدید عیب یابی کنید.

 همیشه نرم‌افزارها یا ابزارهایی را که با آن‌ها آشنا هستید، یادداشت کنید، مانند  Salesforce، Infusionsoft، Microsoft Excel، Asana و غیره. بعدا از اینکه ببینید چگونه برخی از آنها می‌توانند به شغل های دیگر منتقل شوند یا مرتبط باشند، شگفت‌زده خواهید شد.

 

نکته شماره ۷: نمونه کار های خود را نشان دهید

این امر به ویژه اگر هنوز سوابق زیادی برای عنوان کردن ندارید، مهم است. با نشان دادن نمونه کار، مهارت ها و تجربه های خود را اثبات می کنید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید این کار را انجام دهید اتچ کردن فایل به بخش‌های خلاصه، تجربه یا آموزش است. در LinkedIn می‌توانید اسناد، عکس‌ها، پیوندها، ویدیوها و ارائه‌ها را اتچ کنید.

راه دیگری که می توانید مدرکی دال بر مهارت های خود ارائه دهید این است که لینک هایی به نمونه کارها، Github،   CodePen  یا وبلاگ خود ارائه دهید.

 

نکته شماره ۸: تحصیلات خود را نیز لحاظ کنید

تحصیلات  به ویژه برای تازه کارها مهم است، زیرا نشان می دهد که شما مطالعه کرده اید و دانش فنی خود را مورد آزمایش قرار داده اید. همچنین نشان می دهد که برای خودسازی ارزش قائل هستید. به علاوه، پروفایل افرادی که بخش آموزش خود را پر می کنند، ۱۰ برابر بیشتر از افرادی که آن را خالی می گذارند، بازدید دریافت می کند. اگر مدرک ندارید نگران نباشید. لازم نیست همه تحصیلات دانشگاهی رسمی داشته باشد.

دو بخش دیگر با نام‌های «گواهی‌ها» و «دوره‌های آموزشی» وجود دارد که می‌توانید مواردی مانند مدارک و دوره‌هایی که گذرانده‌اید و غیره را فهرست کنید.

 

نکته ۹: کادر "People Also Viewed" را در نوار کناری خود پنهان کنید

کادر « People Also Viewed » دقیقاً وقتی شخصی صفحه شما را مشاهده می‌کند، پروفایل های لینکدین دیگری را نشان می‌دهد که بازدیدکنندگان قبلی شما به آن‌ها نگاه کرده‌اند. در نتیجه می تواند همکاران، دوستان، سایر افراد در صنعت شما و غیره را نشان دهد. معمولاً این افراد اشتراکات زیادی با شما خواهند داشت.

از آنجایی که این افراد اغلب دارای مهارت های مشابهی هستند، با اینکار، کار را برای یک استخدام کننده، مدیر استخدام یا مشتری آسان تر می کنید. با مراجعه به "حریم خصوصی و تنظیمات" کادر را از صفحه خود بردارید.

 

دیگر وقت آن است که وارد لینکدین شوید!

 در عرض چند دقیقه، می‌توانید یک پروفایل لینکدین بسازید (اگرچه لازم است بیش از ده دقیقه برای ایجاد یک پروفایل واقعاً درخشان سرمایه‌گذاری کنید).  با در دست داشتن این ۹ نکته، آماده شروع کار هستید!  


برای کامنت گذاشتن، وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات بیشتر

در حال انجام عملیات

-1